باسلام...من برای اینکه بفهمم تخمک گذاری کردم یانه رو ز22 قاعدگی سونو دادم ضمن اینکه روز 15 هم سونو داده بودم دو تا تخمک 17،18داشتم روز22که سونو دادم خبری ازون تخمکا نبود یعنی ازادشدن؟ واینکه توی سونو مایع ازاد دیده نشد وقتی مایع ازاد دیده نشه یعنی تخمک گذاری انجام نشده؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
مايع فقط تا ٢٤ ساعتباقی می ماند و بعد جذب میشود. دررابطه با تخمک ها : آزاد شده اند. موفق باشید