راهی برای بزرگ شدن باسن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 114596 بازدید 5 تبادل تجربه

با عرض سلام و خسته نباشید ببخشید یه سوالی داشتم که روم نمیشد از کسی بپرسم من نونزده سالمه و متاهلم اما چیزی که خیلی ناراحتم میکنه اینکه باسنم خیلی کوچیکه چی کار کنم که بزرگ بشه ؟

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام؛

وزن، قدتون رو نفرمودید

با افزایش وزن به خصوص در بانوان، افزایش بافت چربی در ناحیه لگن و باسن اتفاق می افته . بنابراین در صورتی که وزنتون رو بالا ببرید قطعاً افزایش طول باسن اتفاق میفته. برخی از حرکات ورزشی  مثل اسکات و برخی حرکات با توپ می تونه منجر به تقویت عظلات باسن و خوش فرمی اونها بشه.

با احترام؛

تجربه شما

سلام اقای دکترخسته نباشید..میخواستم بگم من یک دختر21ساله ام ک تاحالاهیچ اقدامی براافزایش قد نداشتم بدغذاهم هستم پدرم قدکوتاست مادرم قدبلندازشماخواهش دارم کمکم کنیدقدم154هست افسرده شدم ویه پکیج گذاشتن تویه سایت بخرم ورزشیه ایاجواب میده بنظرتون میتونم جواب بگیرم خواهش میکنم راهنماییم کنید..تشکر

سلام جناب دکتر

من قدم ۱۷۳ وزنم ۶۰

سلام وزنم 58 قدم 163

خب برای افرادی که اضافه وزن دارن اما باسنشون کوچیکه چه توصیه ای دارید؟

@royaبانو

با سلام

وزن و قدتون رو نفرمودید. معمولا در برخی از اقایانی که دچار اضافه وزن باشند باسن کوچک مشاهده میشود. در صورتی که در خانمها این وضعیت وجود داشته باشد یعنی افزایش دور شکم و کوچک ماندن باسن الگوی چاقی مردگونه یا اندروید در مورد اونها مصداق داره. در این صورت میتونید از ورزشهایی که اشاره کردم  مثل ورزش با توپ های مخصوص و اسکات استفاده کنید.

با احترام

@دکتر صادق جعفرنژاد

سلام

متشکرم از پاسخگوییتون

وزنم 67و قدم170 ودر ظاهر هم شکم ندارم اما پهلو چرا و خیلی تو لباس پوشیدن نمایانه اگر واقعا باید برای رسیدن به این مرحله به ورزش روی بیارم لطفا توضیحات بیشتری به من بابت ورزشها و سبک های تاثیر گذار اعلام بفرمایید چون این مسئله چند وقته ذهن منو درگیر کرده.

ممنون

@royaبانو

سلام

 اضافه وزن بیشتر از این رو توصیه نمیکنم. بهتون توصیه میکنم از ترکیبات پروتئینی به خصوص گوشت مرغ، ماهی و سفیده تخم مرغ در رژیم غذاییتون در کنار ورزش بیشتر استفاده کنید. میتونید از مکمل های پروتئینی هم زیر نظر دکترتون مصرف کنید.

سویا و تخم کتان رو در برنامه غذاییتون جای بدید. تخم کتان رو خریداری کنید و با آسیاب اون رو به صورت پودر در بیارید و به شکل پودر در آب میوه یا به شکل اضافه شده به سالاد یا گوشت چرخ کرده به میزان یک قاشق سوپخوری (روزانه) استفاده کنید.

چندین مدل ورزش برای کمک به عضلات ناحیه باسن و تقویتش و خوش فرم شدنش وجود داره که به دو موردش اشاره میکنم که نیاز یه تجهیزات و وزنه نداره. هر کدوم از این حرکات رو به مدت 1 دقیقه انجام بدید. استراحت کنید و مجدد ادامه بدید.

1- اسکات برزیلی:

  • بایستید و پاهایتان را به اندازه عرض شانه ها باز کنید. انگشتان پا به سمت جلو باشند.
  • مانند حرکت اسکوات بدن را پایین بیاورید تا جایی که زانوها با زاویه 90 درجه خم شوند.
  • یک قدم با پای چپ  به عقب بردارید و به وضعیت تقریبا نشسته دربیایید، طوری که پای راست از زانو خم شده و روی زمین قرار دارد و پای چپ کشیده شده و پنجه آن روی زمین قرار دارد،  دست راستتان را کنار ران پای راست و کف دست را روی زمین قرار دهید.
  • دست چپ را بلند کرده و به سمت جلو بکشید طوری که کف دست به سمت بیرون باشد.
  • چند ثانیه به همین وضعیت باقی بمانید و سپس به حالت اول برگردید و حرکت را برای پای دیگر تکرار کنید.

2- قدم به عقب:

  • بایستید و پاهایتان را به اندازه عرض شانه ها باز کنید. انگشتان پا به سمت جلو باشند.
  • مانند حرکت اسکوات بدن را پایین بیاورید تا جایی که زانوها با زاویه 90 درجه خم شوند.
  • یک قدم با پای چپ  به عقب بردارید و به وضعیت تقریبا نشسته دربیایید، طوری که پای راست از زانو خم شده و روی زمین قرار دارد و پای چپ کشیده شده و پنجه آن روی زمین قرار دارد،  دست راستتان را کنار ران پای راست و کف دست را روی زمین قرار دهید.
  • دست چپ را بلند کرده و به سمت جلو بکشید طوری که کف دست به سمت بیرون باشد.
  • چند ثانیه به همین وضعیت باقی بمانید و سپس به حالت اول برگردید و حرکت را برای پای دیگر تکرار کنید.

با احترام

سلام اقای دکتر ممنون بابت پاسخگوییتون وزنم 50وقدم165

@aylin97

با سلام

شما حدود ۶ تا ۷کیلوگرم وزنتون رو زیاد کنید افزایش قابل توجه باسن رو خواهید داشت

با احترام