عدم تشخیص دندان آسیب دیده

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 39 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام، بنده یکی از دندان های اسیابم  خیلی درد میکنه عکس هم گرفتم و دکتر دندون پزشکم بهم گفت چیزی مشخص نیست چون دندان من کنار یه دندان قرار گرفته که قبلا  پر شده است الان نمیدونم واقعا کدوم دندونم هست اونی که قبلا پر کردم هست یا کناریش تو عکس هم مشخص نشده و جالب اینکه دکترم میگه بیا حالا اول اونی که فکر میکنی رو پر کنیم بعد اگه خوب نشد بریم سراغ قبلیه اخه مگه میشه؟

پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام
با معاينه دقيق و بررسي تست هاي سرما و گرما حتما ميتوان عامل درد را بصورت قطعي تشخيص داد.