وزن ایده آل

من دختری 23 ساله هستم، قدم 160و وزنم 65 کیلو هست، خیلی اضافه وزن دارم؟؟؟ وزن ایده آلم چند باید باشه؟ بعد بهترین کار واسه اینکه اضافه وزنمو کم کنم چیه اخه خیلی چاق نیستم و به نظر خودم نیاز به رژیم های خیلی سخت ندارم، اصلا هم از لاغری زیاد خوشم نمیاد ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

حدود 10 کیلوگرم اضافه وزن دارید. وزنتون بایستی حدود 52 تا 57(بسته به شرایط بدنیتون) باشه. بهترین کار ورزش و رژیم صحیح هست..رژیمهای سخت بدنتون رو نسبت به لاغرشدن مقاوم میکنن. به هیچ وجه از رژیمهای سخت استفاده نکنین

با احترام