سردی رفتار نامزدم

227 بازدید 1 تبادل تجربه

نامزدم با من سرده پیامامو جواب نمیده تماس میگیرم بزور جواب میده و خیلی سرد زود قطع میکنه دلیلشو میپرسم میگه باز شروع کردی قبلا یه عشق داشته وقتی عقد کردیم شنیدم که میگه میخوام ب زنم محبت کنم نمیشه حتی نمیتونم دستشو بگیرم چون عشقم میاد جلو چشام و نمیتونم همش هم منو با گذشتش مقایسه میکنه سعی کردم بش محبت کنم و باظاهر خوب جلوش باشم کمی تغییر کرد ولی باز بعد مدتی برمیگرده سراغ حالت قبلیش،چکار کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به سن خودتون و نامزدتون اشاره نکردید
به چه طریقی اشنا شده اید ؟ و چه مدت از اشنایی شما میگذرد .ایشان به میل خودشان با شما نامزد کرده اند ویا اصرار اطرافیان وشما بوده ؟  همچنین مدت زمانی که از تجربه قبلی ایشان میگذرد چقدر گذشته است؟ دلیل جداییشان چه بوده است و وقتی که شروع به مقایسه شما وعسق قدیمی میکنند به چه مواردی اشاره میکنند؟ آیا شما قبل از عقد در باره گذشته وعشقشان با شما صحبت کرده بودند وشما در جریان بوده اید ؟
توصیه میکنم در یک زمان مناسب بدون هیچ انتقاد وگلایه ایی با ایشان در یک فضای صمیمی صحبت کنید وانتظارات خودتون رو واضح بیان کنید
فراموش کردن عشق قدیمی نیازمند زمان هست وافراد نباید به این زودی فردی را جایگزین کنند حال که شما عقد کرده اید ایشان باید بتوانند این موضوع را مدیریت کنند که نیازمند مداخله روانشناس دارند
به ایشان پیشنهاد بدید که حتما از یک مشاور کمک حرفه ای دریافت کنند تا بتوانند گذشته را برای خودشان حل کنند چرا که ناخوداگاه این حالات تاثیرات نا مطلوبی در زندگی شما ایجاد خواهد کرد

تجربه شما

سلام بنده ۲۰ سال و همسرم ۲۵ سال دارند ازدواج فامیلی و اینکه ایشون منو پسند کردند و ب خانوادم اصرار کردند که این وصلت سربگیرد و الان تقریبا ۸_۹ماه از عقدمان میگذره فکر میکنم یک سالی گذشته از عشق قدیمیش و وقتی مقایسه میکنه مثلا میگه من دخترهایی میبینم اینطور مدل مو آرایش میکنن تو چرا اینطور نمیکنی چرا مث اونا تیپ نمیزنی،ایشون درمورد عشق شون بامم صحبتی نکردند خودم بی اون که بدونم رفتم سراغ گوشیشون و فهمیدم ک داشتند با یکی درد ودل میکردند که همش عشق قدیمیم میاد جلو چشمم نمیدونم چی کنم و از این قبیل حرفا...راضی ب رفتن ب روانشناس نیست چون من غیرمستقیم بهش گفتم اگه مشکلی تو زندگیته و اذیتت میکنه بریم روانشناس ولی راضی نشد

@گریوووون

سلام دوست عزیز

شما باید ادامه مباحث را در یک سوال جداگانه مطرح کنید بخش نظرات شما برای تجربه کاربران ونظرات آنها هست

با توجه به سن همسرتان و مدت زمان کمی که از رابطه قبلی ایشان میگذرد بنظر میرسه که نباید به این زودی ازدواج میکردند تا زمانی که بتوانند گذشته را مدیریت کنندو آن را وارد رابطه جدید نکنند

از طرفی اشتباه شما این بوده که وارد حریم شخصی ایشان شدید

این کنجکاوی ها در اولین مرحله باعث عدم اعتماد در زوجین خواهد شد و خودتان آرامش زندگیتان را از بین خواهید برد

انتقادهایی که ایشان از شما دارند (نوع ارایش و تیپ شما)  میتوان بنا به خواسته ایشان بود لکن موضوع اصلی این است که آیا این انتقاد بخاطر علاقه خودشان هست ویا میخواهند شما از نظر ظاهری شبیه فرد قبلی زندگیشان شوید

توجه داشته باشید وقتی یک رابطه دونفره دچار مشکل میشود هردو نفر نیاز به کمک دارند

نوع در خواست شما از ایشان برای مراجعه به روانشناس مناسب نبوده است( اگر مشکلی داری بریم)

به ایشان بگویید من به تو وزنگی در کنار تو علاقمندم لکن احساس میکنم در این رابطه مشکلی وجود دارد و ما نیاز به مداخله نفر سوم که فردی با تجربه در این امور هست داریم .من قصد دارم به مشاوره بروم خوشحال میشم به عنوان همسرم در کنارم باشی .اگر قبول نکردند خودتان تنهایی بروید و در مرحله بعد بگویید مشاورم بخاطر کمک به من میخواهد تو را ببیند

همسر شما حتما باید با روانشناس در مورد گذشته اش صحبت کند وکمک حرفه ای بگیرد