سلام من تازه یک ماه اقدام به بارداری کردم میخواستم بدونم تا چند ماه باید از قرص لتروزل مصرف کنم ؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه شما تازه یک ماه است اقدام به بارداری کرده اید باید صبر کنید اگر بعد از ۳ ماه باردار نشدید آن وقت زیر نظر پزشک معالج خود از قرص لتروزول استفاده کنید و شما  سه دوره میتوانید از قرص لتروزول استفاده کنید موفق باشید