سلام خسته نباشيد من ماهه ديكه ميخوام اقدام كنم بعد اين ماه ازمايش خون كلي دادم و دكترم كفت همه جي خوبه و ميتوني اقدام كني تا اون موقع دوماه ميشه كه يد فوليك ٥ميخورم

بعد دكترم بهم كلسيم منيزم داد بهش كفتم ي سري ديگه ويتامين بده گفت لازم نيس حالا ميخوام ويتامين سي و ويتامين اي و اهن بخورم

نظره شما جيه؟؟؟؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
مصرف روزانه ويتامين سي منعي ندارد ولي اگر نتيجه آزمايش شما مشكل كمبود آهن را نشان نداده لزومي به مصرف نيست.
مصرف اسيدفوليك به تمامي خانمها از سه ماه قبل از بارداري توصيه ميشود