علت سوزش و درد هنگام نزدیکی

باسلام ،،الان دوماهه زایمان کردم سزارین بودم. بچه دوم. موقع نزدیکی سوزش وکمی درددارم علت چیه ؟ واینکه مطمین ترین روش برای پیشگیری از بارداری چیه ؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرایط شما و وضعیت جسمانی شما واینکه در دوران شیردهی به سر می برید این مسئله طبیعی است  در دوران شیردهی به علت کاهش هورمون استروژن خانمها ی شیر ده دچار خشکی واژن می شوند بهتر است قبل از نزدیکی آمادگی لازم در شما توسط همسرتان به وجود آید ودر نهایت میتوانید از ژل های مرطوب کننده ولغزنده استفاده کنید بهترین روش جلوگیری برای شما که در ۶ ماه نخست زایمان هستید استفاده از کامرون به خصوص کاندومهایی که آغشته به ژل لوبریکانت هستند استفاده کنید تا درد کمتری داشته باشید یا اینکه میتوانید از قرص جلوگیری شیردهی استفاده کنید