تازگی ازدواج کردم و بالای ۲۰بار نزدیکی داشتم آلت تناسلی شوهرمم بزرگ هستش اما از جلو هنوز پرده بکارتم حفظه

و نمیدونم چرا من نه تنها استرس ندارم بلکه خیلی هم علاقه مند هستم . پس چرا پرده بکارتم باقی مانده؟

پاسخ مشاور
سلام و سپاس که سوال تان را با من مطرح کردید.
بعضی از انواع پرده بکارت از نوع حلقوی و ارتجاعی هست و مهمولا با دخول از بین  نمیروند. برای اینکه خیالتان راحت باشد میتوانید به یک متخصص زنان جهت معاینه مراجعه نمایید.
موفق باشید
فیروزه سخندانی
مشاور ازدواج و سکس تراپیست

تجربه شما

سلام و خسته نباشید

من باکره هستم و پرده مسدود دارم که البته فکر میکنم به علت اینکه از سن ۶ سالگی تا ۱۳ سالگی ژیمناستیک کار کردم وسطش یه خورده نازک شده و سوالم اینجاست که من با داشتن رابطه احتمال داره پرده رو کامل از دست بدم؟