احتمال بارداری بعد از 3ماه تاخیر پریود

سلام من مدت ۳ماه پیش،یعنی قبل ماه رمضان با نامزدم ارتباط داشتم،من دخترم از طرفی رابطه کامل نبود وقبل انزال همه رو بیرون از واژنم ریخت تا اونجا که میدونم،ولی مدت زیادی نزدیک ۳ماه از پریودیم میگذره ،قبلا هم سابقه این رو داشتم که پریودیم نامنظم باشه،ولی الان میترسم تو دلم یه حالت انقباض و گرفتگی دارم مث زمانی که دل وروده ادم سرما میخوره وپیچ داره گاهی احساس نبض دارم خیلی میترسم ،از طرفی مدتی هم هست مشکلات عاطفی دارم ،علت تاخیر پریودیم چیه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است به پزشک مراجعه نمایید تا با انجام ازمایشات هورمونی و سونوگرافی علت مشکل شما بررسی شود وبرای شما داروی مناسب تجویز شود موفق باشید.