دخالت های همسرم در رابطه با عادات خانواده من

سلام.ما۶ساله ازدواج کردیم.همسرم درخانواده ای عصبی وپرتنش بررگ شده.اوایل زندگی ارومی داشتیم.اما کم کم بخاطر توهینهای شوهرم حرمتها شکسته شد درحدی که الان حریمی حفظ نمیشه.توی بحثها تحمل نداره حرف حق بزنم.چندین بار کتکم زده.اوایل صبوری میکردم اما الان پرخاشگر شدم.حوصلشو ندارم.نمیتونیم توی آرامش مشکلاتمونو بهم بگیم.انتظار داره پابپاش بیام و درکش کنم و...اما دریغ از ذره ای رعایت این موارد از طرف خودش.تازگیها خیلی در رفتار و زندگی خونوادم دخالت میکنه.موقع بحث هرتوهینی به اونها ازدهنش خارج میشه.وقتی میریم منزل پدرم به همه چی گیرمیده.خرج کردنشون.مهمونایی که خونشون میان.بیکاری و ولگردی برادرم شده پتکی توی سر من از طرف شوهرم.واقعا روش باز شده .رک حرفاشو میزنه.دقیقا خاله زنکی رفتارمیکنه.غیبت.غر.دخالت.

وقتی میرم خونه بابام ازبس رفتاراش بچه گونه است دلم نمیخاد اونجا باشم.عصبی و کم حوصله است.چندین بار بهش فهموندم بتو ربطی نداره و باید همونطور که ادعای منطقی بودن داره بخاطر این مسائل ارامش منو بهم نریزه.

خسته ام کرده.نمیدونم دربرابر دخالتهاش چطور رفتار کنم.وااااقعا نمیدونم.من اصلن کاری به عادات و رفتارخونوادش ندارم .اونجا میرم عادی رفتار میکنم.اما اون نه.وقیح.مداخله گر.عصبی.غرغرو.گاهی حتی جواب پدرومادرمم نمیده.وقتی اونجاییم ومهمون میادبراشون به مهمونت حتی سلام نمیکنه و بی اعتنایی میکنه.پرتنش و پراسترسه.

کمکم کنید.خسته شدم

بخوام از خوبیهاش بگم اهل نمازه.اهل زندگی وپس اندازه.اهل ابراز علاقه است اما ....

😢

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید برای ارتباط بیشتر لطف کنید اسم من رو نسترن بلک شاهی را داخل موضوع یادداشت کنید
مشکل اصلی رابطه شما با همسرتان رعایت نکردن احترام و احترام متقابل است که مهمترین رکن در زندگی زناشویی می باشد و کمبود صمیمیت و رعایت نکردن حریم ها و مرزهایی که نباید از آنها گذشت و رد شد .
پیشنهاد می کنم که اول از خودتان شروع کنید کتاب برای زن و شوهرها وقت زندگی بهتر رسیده و مرزهای زناشویی از نشر دانژه را مطالعه کنید و طبق آن رفتار کنید مطمئن باشید که اگر رفتار شما تغییر کند متقابلا همسرتان هم این را متوجه خواهد شد و تغییری در رفتار خود ایجاد می کند که اگر چنین نشد باید با مشاوری حضورا جلساتی داشته باشید اگر می خواهید که روابط خود را اصلاح کنید و در کمال آرامش و صمیمیت زندگی کنید.
شما به عنوان خانم خانه باید برای روابطتتان فوانینی وضع می کردید قبل از ازدواجتان از قبیل اینکه در هر شرایطی که برای خانواده من پیش آمد شما باید احترام آنها را نگه دارید ودر مسائل خانوادگی شما دخالتی نمی کرد این نشان دهنده ی این است که شما هم اگر برای خانواده همسرتان مشکلی پیش آمد نباید دخالت کنید و حریم ها و مرزها را حفظ کنید.
به نظر باید برای احترام به خانواده یکم جدی تر با این مسئله مواجه بشید تلافی کردن و غر زدن و بی احترامی کردن را کنار بگذارید و در شرایط مناسب و زمان مناسب با همسرتان گفت و گو کنید و انتظاراتی را که از او دارید را بازگو کنید
امیدوارم روزهای خوبی راسپری کنید
با سپاس