درد پهلوی چپ و ادرار قهوه ای رنگ

سلام.من چندماهه درد پهلوی چپ دارم که گاهی هست وگاهی نیست.مخصوصا موقع نیاز به دفع.طبق تشخیص طب سنتی نفخ معده و تنبلی روده دارم.فعلا از داروی گیاهی پاکسازی پانزده روزه بنام منضج سودا استفاده میکنم.روز یازدهم و دوازدهم ادرارم به رنگ قهوه ای هست.میشه راهنماییم کنید که ایامربوط به داروهاست یا مشکل دیگه ایه.ممنون

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

برخی داروهای گیاهی ممکنه چنین عوارضی رو نشون بدن که در صورت قطع شدن دارو این عوارض بایستی رفع بشه. در صورتی که همچنان رنگ ادرار طبیعی نیست توصیه می کنم به متخصص اورولوژیست مراجعه فرمایید.

با احترام