درد پهلو و كشاله ران

سلام،خسته نباشيد،من يك هفته ست كه متوجه شدم باردارم،٣ روز پيش كشاله ران سمت راست و پهلوم درد گرفت،يكم كار سنگين انجام دادم،دردش طوريه كه به پام ميزنه،البته من يك هفته قبل از موعد پريودم لكه قهوهاي ديدم،اونروزم كه كار سنگين انجام دادم لكه صورتي ديدم و ديگه هيچي نيومد،امكان داره حاملگي خارج رحم باشه؟؟؟ممنون

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر ربطی به بارداری خارج از رحمی ندارد بهتر است استراحت کافی داشته باشید سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید