باسلام.همسرمن28سالشه و سه ماه پیش عمل کیست سباسه که دقیقا پشت سرشون بود انجام دادن که پنج تا بخیه خورد.ودقیقا همون موقع یک کیست سباسه خیلی کوچک در وسط متمایل راست سرش وجود داشت دکتر جراح گفتن فعلا نیاز به عمل این یکی نیست.اما الان این غده هم داره بزرگ میشه والان اندازه یک نخود هستش.سوالم اینکه بهترنیس تا بزرگ تر نشده عمل کنه؟ودلیل اینکه تا الان دوتا کیست سباسه در سر همسرم وجود داشته چی میتونه باشه؟لازم به ذکر که همسرم دخانیات مصرف نمیکنن و در ارث پدریشون غده ی چربی در سر و بدن وجود داره اما همسرمن غده چربی فعلا ندارد.
پاسخ مشاور

متخصص مغز و اعصاب کودک

با سلام لازم است تا زمانیکه این کیستها به رشد کامل نرسیده عمل نشوند. دلیل این کیستها بعضی اوقات به علت تعریق زیاد می باشد. دکتر مهران آقامحمدپور، فوق تخصص مغز واعصاب