سونوگرافی و تعیین بارداری همزمان با کیست

  1. سلام و خسته نباشيد. من فرزند سومم رو به طور ناخواسته باردار هستم. آخرين تاريخ پريودي من ١٤ خرداد ماه بود در تاريخ ٣١ تير ماه يك سونو شكمي دادم كه فقط ساك حاملگي ديده شد كه اون هم مطابق با پنج هفته بود. دكتر سونو به من گفتن بايد ده روز ديگه سونو تكرار بشه و اون هم واژينال. و يه كيست كوچيك هم داشتم. احتمالش هست كه اين بارداري پوچ باشه؟ و با توجه به اينكه سونو پنج هفترو نشون داد در حاليكه من هفته ي هفتم بودم بهتر نيست سريع تر براي سقط اقدام كنم؟ اين توضيح رو هم بدم كه در بارداري دوم به دليل تخمدان پلي كيستيك با مصرف يك دوره لتروزول باردار شدم. ممنون و ببخشيد كه طولاني شد.
پاسخ مشاور
سلام برای تایید پوچ بودن یا نبودن تکرار سونو به فاصله ده تا پانزده روز بعد ضرورت دارهدرغیر این صورت تشخیص ممکن نیست.برای سقط متاسفانه نمی تونم مشاوره ای به شما بدم.