وقتتون بخیر،،لطفا متخصص اورولوژی متبحر معرفی کنید،،همسرم با مراجعه به اورولوژ مشکلاتش بیشتر شده، میخام ایندفعه سراغ دکتر شناخته شده بره، مشکلش خیلی حاد هست..ممنونم ازتون

پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

سلام دوست گرامی :

بخش کلینیک نی نی سایت برای طرح پرسش وپاسخ بین کاربران وکارشناسان میباشد.

جهت ارتباط با کاربران لطفا سوال خود را دربخش تبادل نظر مطرح بفرمایید.سپاس

تایید ورد صلاحیت متخصصین  در حیطه فعالیت کلینیک نی نی سایت نمیباشد
موفق باشید