علت پریودی نامنظم چیست؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 62 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام حدود سه سال پیش پریودی نامنظم داشتم دکتر بهم قرص اتیسترون داد.الان سه سال استفاده میکنم ولی وقتی یه ماه یا دوماه نمیخورمش.بازم پریود نمیشم.یا یه ماه میشم ماه بعد نمیشم.دلیلش چیه؟دکتر گفت تا قبل بارداری باید بخورمش.الان دوماهه عروسی کردم.

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است به مدت طولانی جلوگیری نداشته باشید وبرای بارداری اقدام کنید میتوانید زیر نظر پزشک معالج خود از قرص ویتاگنوس ویا قرص متفورمین استفاده کنید موفق باشید

تجربه شما

ممنون از لطفتون و پاسخ ب سوالم.😍😍