احساس شک به همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 146 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام .خسته نباشین مشاورین عزیز.ببخشیدمیخاستم بگم من عقدم وفعلاخونه بابامم،وازطرفی همسرم گرم مزاج ورابطه جنسی رودوست داره ووقتی ک من اونحا میرم انجام میدیم اما شاید دوماهی یکبار وکلا خیلی کم میرم واونجانیستم ورابطه نداریم میخاستیم بدونم همسرم ممکنه ازجایی دیگه خودشوتخلیه کنه چون چیزی نمیگه ک بیا خونمون یاچیزی میترسم ازاینک نیازش روجایی دیگ خالی کنه چیکارکنم؟ایا این حس غلطه یادرست

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید برای صحبتاتون برای ارتباط بیشتر لطف کنید اسم من رو نسترن بلک شاهیی را داخل موضوع یادداشت بفرمایید
لطف کنید برای راهنمایی بهتر سن خودتان و همسرتان؟ و اینکه چرا دو ماه یکبار همدیگرو می بینید؟ محل زندگی خودتان و همسرتان را بفرمایید
این افکار را از خودتان دور کنید و تا زمانی که چیزی متوجه نشده اید و چیزی ثابت نشده نباید به این مسائل فکر کنید و اصلا چیزی راجع به این شک و ابهام به همسرتان نگویید و کندو کاو نکنید این مسئله را چون حتی کوچکترین اشاره به این که متوجه شود که شما به او شک دارید باعث می شود دید او را عوض کنید
بهتر است شرایطی را ایجاد کنید که سریع تر زندگی مشترک خود را شروع کنید و اگر امکان این که سریع تر غروسی بگیرید وجود ندارد این فاصله را کمتر بکنید و زمان هایی که با هم هستید را گرم و صمیمی بکنید.
امیدوارم روزهای خوبی راسپری کنید.

تجربه شما

خانم بلک شاهی سلام خوبین ،خستهدنباشید،ببخشید خانم بلک شاهی میخاستم بگم ک من۲۱سالمه وشوهرم 27وخانوادم شرط ازدواجشون این بود ک عقدنمونیم ورفت امدنکنیم ،من وشوهرم بعدازچهارسال ک وام گرفتیم وخانواده شوهرم بردن وخرجش کردن وگفتن قراره عروسی بگیریم هیج خرجی نکردن وهنوز مابلاتکلیف هستیم وشوهرمم پولی نداره برای ازدواج خانوادم پیشنهاد دادن بریم ماه عسل اما مادرشوهرم ازهمه چی بهونه وایراد میگیره خیلی خستم نمیدونم زندگی روادامه بدم یاجداشم بین دوراهی موندم  خیلییا میگن جداشو اما مادرم میگه حالا ک شوهرت توان مالی نداره تک پوشت روبفروش تاهزینه ماه عسل جوربشه وبریدسره خونه زندگیتون لطفا کمکم کنین خیلی بهم ریختم زندگیم روهواست،ی دنیا ممنونم از شما خانووم بزرگوار

@panahmamy

سلام دوست عزیز

برای ادامه گفتگو با مشاور محترم باید در یک سوال جدید موضوع رو مطرح کنید

بخش نظرات شما برای تجربه کاربران و نظرات دوستان هست و متخصصین در این قسمت پاسخگو نیستند

موفق باشید