سلام.خسته نباشید

من 9تیرماه امپول hcg زدم.شب 9و10 رابطه داشتم

دکترهم گفت که 24 تیر از بدم ولی نرفتم آزبدم گفتم چند روزی صبر کنم الان یه موقعی دل درد.کمردرد وسینه هام درد میکنه

میخواستم بدونم چند روز از تزریق امپول hcg باید بگذره که پریودشم؟ایا ممکنه باردار باشم.باتشکر

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون دوست عزیز ۱۵ روز بعد از آخرین نزدیکی شما میتوانید آزمایش بتای بارداری بدهید  تا وضعیت باردار بودن یا باردار نبودن شما مشخص شود یا اینکه صبر کنید تا تاریخ پریودی شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود داشتید ان وقت از تست بیبی چک استفاده کنید