مستقل شدن از خانواده همسر-خانم نسترن بلک شاهی

سلام دوباره خدمت شما.

اینکه پرسیدید امکان مستقل شدن هست باید بگم تا حدودی بله،ولی همسرم زیاد تمایل نداره از خونوادش دور شه.یا اینکه باید این خونه ای که پدرشوهرم داده بهمون بفروشیم که گمونم نمیشه.پس اندازمونم زیاد نیست در حد خرید خونه.

گفتید فضا رو گرم کنم شاید بیشتر به خانواده متمایل بشه؛ گمونم دوره نامزدی پر از گرمی و صمیمیت و شادی و بدون گله و شکایت و بهانه و انتقاد باشه ولی دوره نامزدیم هم همینطور بود.

قبول دارم مادرش مریضه و پدرش دیت تنهاست اما نه اینقدری که از زندگی بیفته ضمن اینکه ما الان بچه داریم و نمیخوام بچم حس کمبود از طرف پدرش یا من داشته باشه(از نظر من زیاد وقت نمیذاره برای بچه با اینکه خیییلییی دوسش داره)

اینا  رو هم بهش گفتم که چه حسی دارم اما بی فایده بوده متاسفانه.تا حدی که حس میکنم بود و نبودش برام اهمیتی نداره(تقریبا دو هفته پدرشوهرم بیمارستانه از نردبون افتاده مدام اونجاست یا میاد خونه خستست و خوابه یا حس عاطفی روبا مادرش برقرار میکنه و با بچه.و اگر شب خونه باشه با هم ارتباط داریم.)

میخوام اگه ممکنه بازم راهنماییم کنید.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم
توصیه می کنم که کتاب حس خوب با تو بودن و برای زن و شوهرها وقت زندگی بهتر رسیده است را مطالعه بفرمایید و از این طریف طریق بهتر می تونید با تکنیک هایی که مطرح شده این مسئله را حل بکنید
نکته دیگری که وجود داره این است که با یکبار گفت و گوی سالم نمی شه بهترین نتیجه را گرفت شما باید از خودتان شروع کنید اگر شما در رفتارتان تجدید نظر کنید همسرتان هم ناخواسته رفتارش را تغییر خواهد داد اول به این فکر کنید که این مشکل چند وقته که وجود داره و چقد شما به خاطر اون ناراحتی کشیدید پس مسلما با یک بار صحبت این مشکل برطرف نخواهد شد
شما مطرح نکردید که همسر شما فرزند ارشد خانواده هست؟ و برادر دیگه ای هم دارن ایشون یا خیر؟
حساسیت بیش از اندازه روی یک موضوع باعث می شود که تمام وقت و انرژی خود را صرف این مسئله بکنید و فقط حضور فیزیکی خود را کنار فرزندتان داشته باشید در صورتی که شما باید با روح و روان خودتان فرزندتان را بخواهید
در مورد مستقل شدن آهسته آهسته پیش  بروید و تمام تلاشتان را بکنید که در صورت امکان مستقل شوید حتی شده چند سال دیگه اما این کار را بکنید و در اولویت قرار دهید
برای خودتان و همسرتان قانونی وضع بکنید که هر تایمی را که براب خانواده خود می گذارد برای شما و فرزند خود بگذارد اما نه با مشاجره تمام این کارها را باید با اصول و قوانین خواست به خود عملی کنید
امیدوارم روزهای خوبی را سپری کنید.