سلام دوستان، من دوبار کتف یاهمون شانم در رفته و تو اینترنت خوندم همه جراحا میگن بیشتراز یکبار باشه باید جراحی شه:( خواستم ببینم کسی تو این زمینه تجربه ای داره که با و یا بی عمل خوب شده باشن و ایا دکتر عالی برای این موضوع سراغ دارین؟ خیلییی اذیت کنندس:( ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

سلام دوست گرامی :
بخش کلینیک نی نی سایت برای طرح پرسش وپاسخ بین کاربران وکارشناسان میباشد.
جهت ارتباط با کاربران لطفا سوال خود را دربخش تبادل نظر مطرح بفرمایید.
تشکر از اینکه سوالتون رو با ما در میان گذاشتید
تایید کیفیت و رد صلاحیت پزشکان  در حیطه فعالیت کلینیک مشاوره نی نی سایت نمیباشد

موفق باشید