راه رفتن روی نوک پنجه پا مشکلی دارد؟

سلام. دختر من سه سال و چهار ماهه هست. از همون ابتدای راه افتادنش که تقریبا تو نه ماهگیش بود روی نوک پنجه راه میرفت تا الان. وقتی می ایسته کف پاشو زمین میذاره یا وقتی بهش یاداوری میکنم اما به صورت نا خوداگاه روی پنجه راه میره. میخوام بدونم ایا مشکلی هست ،اگه باشه راه درمانش چیه و ایا به حالت طبیعی بر میگرده؟خواهش میکنم راهنماییم کنید.

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. مشکل که قطعا وجود داره ولی قابل حل هست و در صورت پیگیری و اقدام سریع و به موقع تا حد زیادی به حالت طبیعی میرسه و راه حل این مسئله کاردرمانی جسمی هست. پیشنهاد میکنم حتما به کاردرمانگر جسمی مراجعه کنید.