من ۲۰اسفند بتام ۱۰۰شد و لک بینی و بعد خونریزی شد،۴۸ساعت بعد بتا۳۶شد،و دکتر گف سقط شده،۱۴فروردین رفتم سونو،رحم ب دیامترطولی72mmدارای موقعیت ابعاد و اکوی میومتر  نرمال،آندومتر ب ضخامت ۹mmبا اکوی هموژن مشاهده شد،کاویته آندومتر خالی است،تصویری ب نفع حاملگی و محصولات ان داخل کاویته اندومترمشاهده نشد،ی کیست با جدار ضخیم و اکوهای اینترنال فراوان ب ابعاد ۳۲*۳۰mmدر اندکس چپ مشاهده شد لذا کنترل ان در جهت رد احتمالEpالزامی است،ک بعدش همون روز آز دادم بتام ۲شد،لطفاتوضیح بدین این چیه؟خطرناکه؟و آیا با وجود این من نمیتونم باردار شم؟تو رو خدا خ استرس دارم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز جنین شما سقط شده است نگران نباشید میتوانید ۳ ماه بعد از سقط دوباره برای بارداری مجدد اقدام کنید موفق باشید