سلام پسر نه ماهه ام صورتش پر از دونه های ریز قرمز شده.دکتر گفت حساسیته امامن متوجه نمیشم به چی حساسیت داره سه روزه داره دارو میخوره ولی بهتر نشده.خواهش میکنم کمکم کنید خیلی نگرانم

پاسخ مشاور
سلام حساسيت ممكنه به هر چيزي كه شما ميخوريد و از شير ترشح ميشود ويا به يكبار محتويات غذاي كمكي باشه  درصورت نياز به مشاوره بيشتر با شماره مطب تماس بگيريد