علاقه شوهرم به حل مشکلات زنان غریبه

سلام قبلا از پاسخگویی شما سپاسگزارم

من زنی ۳۷ ساله هستم با شوهرم همسنم ۱۵ ساله ازدواج کردیم دوفرزند داریم شوهرم مشاورخانواده هست خیلی روی مشکل بعضی مراجعانش تمرکز میکنه و انرژی میزاره بخصوص زنهایی که بیوه باشند یا وضع مالی بدی دارن حتی دومورد به علاقه شدید عاطفی کشیده شد که ظاهرا تموم شد.

دیروز فهمیدم از حسابش ۳۰۰ تومان ریخته به حساب کسی وقتی پرسیدم گفت دادم یه مستحق خیلی اصرار کردم گفت قرض دادم خانم ...که من درجریانش هستم بیوه هست و سه بار ازداوج و طلاق داشته و افسرده شده

خسته شدم از دست کارهاش نو خونه همش داره با تل گرام مشاوره میده همش دوست داره نقش ناجی بازی کنه

چیکارش کنم کلافه شدم از دستش پس من این وسط چی میشم!!! من صرفه جویی کنم اون بره بده به زنهای بیوه؟؟؟

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
ممنونم که کلینیک نی نی سایت رو برای سوالتون انتخاب کردید

من واقعا احساس شما رو می فهمم مخصوصا خط آخر که فرمودید من صرفه جویی کنم و ...؟

ببینید در همین اول و قبل از بررسی موضوع عرض کنم شما صرفه جویی نکنید ... شما خواسته های خودتون رو پیش ببرید من نمی خوام شما این احساس رو داشته باشید که من صرفه جویی کردم و .... و طرف مقابل یک زمانی بر گرده بگه که می خواستی نکنی...
اگر این رو بشنوید چه احساسی بهتون دست می ده؟ لطفا روش فکر کنید

اما برای خود چالش باید عرض کنم که چند نکته رو خوبه جداگانه در نظر بگیریم:
1- حرفه همسر شما یاری رسانی هستش و همین که ایشان قدم در این راه گذاشتن نشون می داده ایشان علاقه و یا بهتر بگم تمایل عمیق دارن به حامی و ناجی بودن و اتفاقا باید عرض کنم یک سری موارد خاصیت شغل هست
مثلا اگر همسر شما مکانیک بود 2 اتفاق اصلی داشتید یکی این که باید همیشه دست ها و ظاهر روغنی او را می دیدید و این تجربه زندگی با ایشون بود و مهم تر یک عده از فامیل یا دوستان بودند که انتظار داشتن و مراجعه می کردن برای تعمیر ماشینشون و توقع می رفت یا هزینه دریافت نکنن یا همسر هزینه نمی گیرفت
فرض کنید برادر یا پدر شما به ایشان مراجعه داشت یا حتی فامیل درجه 2 شما یا خودش و وقت و انرژی ازش می برد آیا شما می گفتید که من صرفه جویی کردم تو چرا این کار رو کردی؟
2- این که از زندگی مشترک به قول معروف زده بشه و به دیگری کمک بشه مشکل ما هستش و موردی هست که شما اعتراض می کنید که منطقی هم هست خیلی خوبه که یک مبلغی رو با هم توافق کنید و شما هم در این توافق پیش قدم باشید و بگید ببین ماهیانه این عدد رو کنار بذاریم حالا که تو برای کمک به دیگران پیش قدم هستی این مبلغ رو در نظر بگیریم به عنوان کار خیر ولی مدیریتش با من باشه و بهتره از طرف یک خانم واریز بشه که جنبه حرفه ای تو هم حفظ بشه ... و از اون مبلغ بیشتر نشه مدیریت داشته باشیم
3- من فکر می کنم اطلاع از ارتباط ایشان با خانم ها تجربه بدی بوده که شما رو به این نقطه رسونده وگرنه شما فردی نیستید که از کمک کردن حتی به یک خانم بیوه ناراحت باشید

برای جمع بندی باید بگم:

این مشاغل نیاز داره که ادمها خودشون رو بشناسن و خودشناسی داشته باشن تا بتونن در مواجه با مشکلات مردم آگاهانه رفتار کنن
خانواده این افراد هم درصورتی که مطمن باشن از تعهد در زندگی مشترک بایستی همراه باشن و درک کنن( مثل هر شغلی که مشکلات خودش رو داره)
برای تلگرام و شبکه های مجاری و وقتی که اختصاص داده می شه
حتما در فضای دوستانه در موردش صحبت کنید و بگید این شغل تو هست اما بخشی از تو متعلق به خانواده خودت هستش پس من مشکلی ندارم خودت مدیریت کن و برای من جداگانه و هر کدام از بچه ها جدا گانه وقت در نظر بگیر و برای تلگرام و... هم وقت جدا داشته باش نه من اون زمان به تو کاری دارم و نه تو در زمان من به شبکه های مجازی برس
به فضای شخصی همسرتون احترام بذارید و خیلی خیلی جدی پیشنهاد می دم حتما با توجه به بازه سنی حتما وقت اختصاصی برای خودتون داشته باشید
فعالیتی که همیشه دوست داشتید رو شروع کنید ما در این سن باید شروع کنیم به زندگی که قبلا نداشتیم و به زندگی نزیسته خودمون بپردازیم
حتما کتاب زندگی نزیسته ات را زندگی کن را مطالعه کنید کمک بزرگی به شما خواهد کرد.