سلام.خسته نباشید.

من 15اردیبهشت سقط داشتم.بعدازسقط دقیق سروقت پریود شدم.اخرین پریودیم 15خرداد بود.

من 27خرداد نزدیکی داشتم ک 24ساعت بعدش قرص اورژانسی خوردم.4-5روز بعداز نزدیکی بی بی زدم منفی بود.ولی 11روز بعداز نزدیکی بی بی مثبت شد و هاله انداخت وتا امروز ک هروز میزنم خطش پررنگ تره.بنظر شما مشکلی هست ک بی بی چک انقد زود مثبت شده؟در ضمن 3روز ب موعد پریودیمه.یعنی از 7روز ب پریودی بی بی من مثبت شده.

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون .دوست عزیز شما باردار هستید