بارداری

32 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام همسر من اسفند عمل واریکوسل انجام داد آز که داد تعداد اسپرم خوب بود ولی تحرکش کم بود ودکتر بهش قرص موتیلیتی باست داده میخوام ببینم تاثیر داره یا نه

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

درمان اين موارد با متخصص اورولوژي است و بهتر است با ايشان مشاوره شود مصرف اسيد فوليك و زينك ويتامين سي و اي هم بهتر است توسط همسرتان صورت كيرد

تجربه شما

سلام خانم دکتر وقت بخیر. بنده تیر ماه عکس رنگی انجام دادم و عادت ماهیانه من سی ام به سی ام بود اون ماه بعد عکس رنگی 28 شد و یک مدت یک روز. این ماه هم من پریود نشدم آزمایش بتا هم دادم 3 بوده. بنظر شما من آزمایش رو مجدد تکرار کنم یا آمپول پروژسترون بزنم. باتشکر