میتوانم از حقوقم برای خانواده ام هزینه کنم؟

باسلام خانم مجلسی ممنون که به سوالم پاسخ دادید ولی در رابطه با اینکه راهنماییم کنید که چنددرصد حقوقم رو برا کمک به خانواده مادرم میتوانم کنار بگذارم تا هم پرداخت قسط های خونواده خودم رو داشته باشم و کمی هم برا پس انداز با شوهرم کنار بگذارم تا او هم ناراحت نباشد چطور میتوانم در این مورد با شما خصوصی صحبت کنم در ضمن من آخر مطالبم سری پیش عرض کردم چون وسط با شوهرم در زمینه کمک به خونواده مادرم شفاف بودم با خودم و مادرم اینا بدرفتار شده اتفاقا تقصیرم شفاف بودنمه نه پنهون کاریم.

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

این مورد به تشخیص و صلاحدید خودتان بستگی دارد و لازمست عوامل مختلفی را در نظر بگیرید.
شما نباید با پذیرفتن مسئولیت‌هایی که خارج از توان‌تان هست خودتان را اذیت کنید. اگر بخواهید به جز خانواده اصلی خود (همسر و فرزند) بار مسئولیت خانواده اولیه (پدر، مادر، خواهر) را هم تماماً بر عهده بگیرید ممکنست به مرور احساس فرسودگی و خستگی روان‌شناختی کنید.
تناسب تخصیص منابع مالی باید طوری باشد که ابتدا خانواده اصلی را در نظر بگیرید (اولویت اول با همسر و فرزندتان است، پرداخت قسط‌های معوقه و خرید لوازم لازم، پس انداز شخصی، ... طوریکه به خاطر کمک مالی خودتان تحت فشار و کمبود قرار نگیرید) بعد مادر، پدر و خواهرتان را در نظر بگیرید.
بنابراین مراقب باشید دچار بیش مسئولیتی نشوید (پذیرفتن مسئولیت اضافی). می‌توانید خواهر کوچکتر را تشویق کنید در دوران دانشجویی کارهای نیمه وقت پیدا کنند و پس از اتمام تحصیلات شغل متناسبی بیابند و بار بخشی از مسئولیت را بر عهده بگیرند.