ترس ازرابطه درنامزدی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1028 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید خواهرشوهرم دردوران نامزدی   به سرمیبره  . حدودچهارماه ک نامزده اصلا   هیچ گونه   رابطه ای نداره   جوری   ک شوهرش ازش اعتراض کرده که خیلی خشکی .خواهرشوهرم   ترس داره   نمیدونه چکارابایدانجام   بده تاترسش   بریزه اگ   امکانش   هست   راهنمایی کنید

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
قبل از هر چیز باید به این نکته اشاره کنم که بهتره خواهر شوهرتون خودشون مشکلاتشون رو مطرح کنند و راهنمایی بگیرند وموارد رو مطرح کنند چرا که شما از همه چیز اطلاع ندارید
به سن ایشون ونامزدشون موقعیت شغلی وتحصیلیشون اشاره نکردید
اینکه چقدر این نامزدی جدی هست و برای خانوواده ها مهم تلقی میشه ؟
متاسفانه برداشت ما از دوران نامزدی اشتباهه
مهمترین موضوع اینه که ایا ایشون نامزد هستند یا در دوران عقد به سر میبرند ؟
نامزدی با عقد فرق میکنه
نامزدی دورانی هست برای شناخت دونفر نسبت به همدیگر و  تنها دوره شناخت است نه بخشی از دوران متاهل شدن
در دوران نامزدی بهتره دونفر وارد روابط عاطفی وجنسی نشوند چرا که درگیر شدن بیش از حد احساسات مانع تصمیم گیری درست میشود
هدف از دوران نامزدی فقط شناخت هست
اگر ایشان عقد کرده اند که قضیه فرق میکنه و رسمی وشرعی وقانونی همسر ایشون هستند ومیتونند  به خواسته های همسرشون در مورد روابط جنسی احترام بزارند چون زن وشوهر هستند
توصیه میکنم اگر نامزد هستند هدف خودشون رو مشخص کنند وبا نامزدشون صحبت کنند شرایط رو توضیح بدهند که در چه مرحله ای هستند وبه چه دلایلی نمیتونند وارد رابطه بشوند  ولی اگر عقد هستند باید کمی صمیمی تر شوند و این حق را به همسر خود بدهند که انتظاراتی از ایشون داشته باشه
در مورد اینکه ایشون ترس دارند بهتره خودشون سوال رو مطرح کنند تا ریشه یابی کنیم که ترس ایشون از رابطه جنسی هست ویا موضوع دیگری مطرح است
موفق باشید

تجربه شما

ممنون ازپاسختون. دردوران عقد به سرمیبره سن خواهرشوهرم   18وسن شوهرش 20هست

@مامان_دنیا

سلام دوست عزیز

برای پاسخ به سوال متخصصین باید در یک سوال جداگانه ، سوال رو  مطرح بفرمایید

این قسمت برای نظرات کاربران هست و متخصصین در نظرات شما پاسخگو نیستند