لکه بینی

سلام خسته نباشید من در هفته چهارم بارداری هستم.4 روز لکه بینی دارم بعضی وقتا رنگش صورتی یا قهوه ای روشن میشه دکتر برام شیاف داد ولی وقتی استفاده کردم حساسیت دادم بهش

چیکار باید بکنم ایا امکان سقط جنین هست .کی برای سونو برم ساک جنین کی تشکیل میشود

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون. دوست عزیز نگران نباشید علت لکه بینی، شما به خاطر لانه گزینی جنین میباشد و طبیعی است و  نیازی به تجویز شیاف نبوده است استراحت کافی داشته باشید بهتر است ۱۵ روز دیگر سونوگرافی انجام بدهید