نگرانی از بارداری

سلام. من مدتی هست که نامزد کردم. هیچ ارتباطی نزدیکی به صورت کامل با همسرم نداشتم. مدت ۴۰ روزه از دوره قبلیم میگذره، توی این مدت چند بار بی بی چک گذاشتم که منفی شد. دکتر رفتم آزمایش نوشته سونوگرافی هم انجام دادم توی سونو مشکوک به بارداری شد چون گفتن دهانه رحمم باز شده، توی نت هرچی خوندم باز شدن دهانه رحم در صورت ارتباط هست ولی من هیچ ارتباطی از دخول نداشتم و حتی دخترانگی هم دارم این باز شدن دهانه رحم چطور امکان داره؟ از نظر دکترم تنبلی تخمدان به دلیل کیست های محیطی هم دارم که علت تاخیر ها همینه. توی این مدت لکه بینی هم دارم. باوجود منفی شدن ب ب چ ها و لکه بینی و عدم وجود علایم بارداری نظر شما در این مورد چیه؟ ما خیلی نگرانیم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید  شما باردار نیستید و مشکل خاصی هم ندارید  نیازی به مداخله پزشکی نیست