سلام.من افسانه 25 سالمه مجرد هستم ،رشته تحصیلیم حسابداری هست من اصلا به این رشته علاقه ای نداشتم و ندارم به اجبار پدرم این رشته رو خوندم و 2 ماه هم رفتم سر کار ولی زجرآور ترین روزای عمرم بود با اینکه کارمم خوب بود ولی به یه بهونه ای از اونجا اومدم بیرون ،حالا وقتی اسم کار کردن تو شرکت میاد وحشت زده میشم هر بهانه ای میارم که کنسل بشه همش دنبال یه دوستم که با هم یه شغلی داشته باشیم واسه خودمون به کارای هنری علاقه دارم بابام هیچوقت اجازه نمیده برم منم دیگه تصمیم گرفتم بهش دروغ بگم و یکبارم شده کاری که دوس دارمو انجام بدم ولی الان نمیدونم باید چیکار کنم همش تو خونه نشستم از خودم خجالت میکشم احساس میکنم یه ادم پوچم دیگه حوصله انجام دادن هیچ کاری رو ندارم احساس میکنم کار مفیدی تو زندگیم انجام ندادم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنونم از اینکه ما رو برای صحبتاتون انتخاب کردید برای ارتباط بیشتر اسم من نسترن بلک شاهی را داخل موضوع یادداشت فرمایید.
تبریک می گم بابت اینکه انقد در زمینه کاری شناخت خوبی از خودتان دارید و اینکه تصمیم گرفته اید که به علایق خودتان برسید عالیه و مطمئن باشید که موفق خواهید شد.
توصیه میکنم به جای در منزل ماندن کلاس های مورد علایق خود را دنبال کنید تا در منزل هم بتوانید تکرین های خوبی در این زمینه داشته باشید و شغلی متناسب با شخصیت خود و در حوزه علاقه مندی خود پیدا کنید
انتخاب شغل و کار کردن به دلیل اینکه فقط بسیاری از انسان می گیرد و روان آدمی را درگیر می کند باید با روحیه فرد سازگار باشد
امیدوارم روزهای خوبی را سپری کنید
با تشکر