من تنبلی تخمدان داشتم و قاعدگی های نامنظم . اخرین بار هفتم فروردین پری شدم . و دقیقا هشتم خرداد به خاطر حساسیت شدید سینه هام بی بی چک گرفتم که مثبت شد . اصلا فکرشو هم نمیکردم . باورنکردم و دوباره روز بعد تکرار کردم و باز هم مثبت شد . اونم پررنگ . روز بعد رفتم دکتر . رفتم سونو . گفت چون زود اومدی چیزی دیده نمیشه و چیزی به اندازه چهار میلی متر در رحمت هست که احتمالا ساک داره تشکیل میشه . رفتم روز بعد ازمایش خون دادم و اونم مثبت بود . از اون روز حساسیت سینه هام به یکباره از بین رفت و درد زیر دلم هم همینطور .

الان دقیفا دوازده روز از روزی که فهمیدم باردارم میگذره و امروز یه لک کوچیک قهوه ای دیدم و الان سه ساعته که هیچ لکی ندیدم . به نظرتون حاملگیم تموم شده و بچم داره سقط میشه . توروخدا اگه کسی تجربه داره بهم بگه 😔😔😔

اخه من چون قاعدگی هام منظم نبوده ، اصلا نمیدونم چند هفته هستم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز نگران نباشید شما مشکل جدی ندارید و بهتر است استراحت کافی داشته باشید و۳ هفته بعد سونوگرافی انجام بدهید چون تقریبا الان ۴ هفته هستید  وبا انجام سونوگرافی سن دقیق  بارداری شما مشخص میشود موفق باشید