در رفتگی لگن

سلام خسته نباشین.دختر هفت ماهه ای دارم که ی هفتس بعضی وقتا مفصل ران به لگنش صدای تق میده.نگرانم باید چیکار کنم علتش چیه.ایا با سونو میشه فهمید

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. در مورد لگن فرزندتون باید خدمتتون عرض کنم که در صورتی که در حین خواب یا غلت زدن روی لگن، گریه یا بیقراری میکنه یا از خواب بیدار میشه، ممکنه دررفتگی یا نیمه دررفتگی لگن داشته باشه که با پوزیشن دهی توسط اسپیلنت و اقدامات کاردرمانی قابل حل هست و جای نگرانی نیست. در غیر این صورت ممکنه شلی مفصل یا ضعف عضلانی یا لیگامانی باشه که برای هر کدوم اقدامات کاردرمانی بسیار مفید هست و با کمی پیگیری واستمرار تمرین این مسائل قابل حل هستند.
پیشنهاد میکنم حتما به متخصص ارتوپد مراجعه کنید و مشکل را از طریق عکس برداری پیگیری کنید.