سلام .زن برادرم یه جوش دربالای ناحیه تناسلیش در اومد که درد داشت برای اینکه بره از سیر استفاده کرد ولی به شدت ورم کرد و بزرگ شد بطوری که بسیار زشت شده.ظاهرن زگیل تناسلی است ولی مطمین نیستیم.درد داره و ظارش پف ورده مثل گل کلم.لطفا راهنمایی کنید چطور درمانش کنه.7ماهه که دارش ولی یک هفته است که بزرگ شده ورم کرده.باردار هم است

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز ضایعات پوستی حتما باید معاینه شوند و تا ظاهر آن از نزدیک دیده نشود نمی توان نظر داد بهتر است به پزشک معالج خود مراجعه نماید تا معاینه شود