سلام خواهش كمكم كنيد من يبار جدا شدم وبچه ندارم در دوره بحران با كسي دوست شدم اوند خواستگاريم البته هدفش بود ولي من نه خلاصه بعد من بهش كفتم اگر ميخواي بيا جلو اومد و نشون شدم و اما مشكل قرار بود پدرش با بدر من خانه بخرن ولي هنوز نميدونم اونا چيكار ميخوان بكنن هر چي هم بهش ميگم عصبي ميشه ميكم ي زماني تعيين كن من اقلا بدونم خودم خيلي عصبي شدم البته الان هم خونه اماد ه بود من شرايط نداشتم چون درس دارم و بايد برموشهز ديگه ولي يجورايي اصلا حرف نميزنه همش ميكه دنبالم زمين فروش بره خسته شدم ديگه حس ميكنم درجا ميزنم يا اون پشيمون شده روز به روز كسل ترم و نميتونم درس بخونم كمكم كنيد من چيكار كنم ي جوتب درست بهم نميده همش ميگه باشه عصبيم نكن من چيكار كنم

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

دوست گرامی سئوال شما را قبلاً به طور مفصل در چند نوبت پاسخ داده ام.
موضوع خرید خانه در رابطه شما نماد کشمکش و ابراز خشم و اجتناب از برقراری رابطه صمیمانه است (از طرفی به خرید خانه اصرار می کنید و از طرفی می گویید درس دارید و شرایط ندارید و باید بروید شهر دیگر...)
چیزی که در توضیحات شما به نظرم غایب است همدلی صمیمانه و همراهی برای حل مسئله می باشد. خرید خانه نماد امنیت برای زن است. شاید در رابطه تان به اندازه کافی احساس امنیت نمی کنید. دوست گرامی توصیه می‌کنم برای حل و فصل مشکل تان از یک مشاور یا روان شناس کمک حرفه ای دریافت کنید‌ و به مشاوره اینترنتی اکتفا نکنید.