بارداری ورفتارهای همسر

سلام نمازه وروزه اتون قبول درگاه حق .من ۷هفته باردارم و شوهرم چندتا کبوتر داره که روی تراس نگه داری میکنه وهمه پرها وکثیفی هاشون میاد خونه ومن مجبورم هروز جارو بزنم ودستمال بکشم وحاضرنیست بفروشه یا جاشون رو عوض کنه خیلی ناراحتم وقتی خودمو با فامیلامون که باردارن مقایسه میکنم خیلی غصه میخورم که اونا حداقل مجبور نیستن هرروز مثل من خونه تمیز کنن لطفا راهنماییم کنید تنها مشکلم همین پرنده ها هستن که واقعا اعصابم رو داغون میکنن😭😭😭

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز، سپاسگزارم
دوران حاملگی دوران حساسی است هم از لحاظ جسمی وهم روحی باید بیشتر مراقب خودتون باشید
باهمسر خودتون در مورد مهم وحساس بودن این دوران صحبت کنید وآگاهشون کنید.کار زیاد برای شما خوب نیست ویا حتی از طریق پرنده ها میتونه برای خودتون ویا کودک دلبندتان آلرژی ایجاد کند
سعی کنید فعالیت های دیگه ای در طول روز ذاشته باشید تا این حساسیت زیادی که برای تمیزبودن خونه به وجود آمده کمتر شود ویا از همسرتون کمک بخواهید مثلا یک روز درمیون من تمیز کنم بقیش وشما انجام بده ویا  این چند ماه باقی مانده ازحاملگی امانت دست کسی باشه.

مقایسه کردن خودتون با دیگران میتونه حال روحی شما رو بدتر کند چون همیشه یه کسانی هستند تو زندگی که از ما بالاتر باشند به جایی آن ببینید چه کارهای می توانید بکنید تا این دوران براتون به خوبی بگذرد مثلا نرمش های دوران بارداری، پیاده روی کردن .شب ها موقعه خواب موسیقی بی کلام وآرامش بخش گوش کنید همسر خود رو درگیر حالات خودتون بکنید تا متوجه طلایی بودن این دوران شوند مثلا امروز آروم بودم بچه ام آروم بود، امروز کمتر کار کردم خسته نیستم، خیلی حالم بهتره و..
میتونید اگر همسرتون قانع نمی شوند که پرند ها ومسائل آن می تواند خطر ساز باشد از پژشک تون کمک بخواهید تا براشون توضیح بدهند ویا یک بزرگتر که تجربه لازم رو دارد دراین زمینه.
پاینده باشید