ابله مرغان خفیف

سلام

دخترم هفت سالشه و دوهفته پیش با یک نفر که ابله مرغان شدید داشته در تماس بوده و الان چند روزه که حدود ده تا دونه تو بدنش دیدم و منتظر بودم بببنم باز علایمی از ابله مرغان هست یا نه ولی فقط همون تعداد دونه هست و شدیدا خارش دارن مخصوصا دونههای توی سرش ولی تب و هیچ علایم دیگه ای ندارد

متاسفافه در جایی هستم که امکان رفتن پیش پزشک برام وجود نداره و خواستم ازتون بپرسم ممکنه بیماری ابله مرغان تا این حد خفیف باشه؟؟

با تشکر فراوان

پاسخ مشاور
سلام بله
میتوانید شربت هيدروكسي زين بدهيد