سلام و خسته نباشید

بنده دو ساله ازدواج کردم.شوهرم آدم مهربونیه اما وقتی عصبی میشه ترسناک میشه موقع رانندگی باشه که فاجعه اس.کار شوهرم شیفتیه و یک شب در میون 24ساعت و گاهی 48ساعت سرکاره .جدیدا مواقعی هم که سر کار نیست میره کمک پدرش تو کار کشاورزی.واقعا از تنهایی خسته شدم انگار نه انگار که ازدواج کردم وقتی اعتراض مییکنم داد و بیداد میکنه که تو میخوای من قید خانوادمو بزنم .پدر شوهرم وضعیت مالیش خیلی خوبه اما به شدت خسیسه و شوهر من خیلی از اوقات برای اونها خرید میکنه یا به خواهر و مادرش پول میده در صورتی که من مجبورم تو خونه پدر شوهرم که واقعا از هر لحاظ نقص داره زندگی کنم و نمیتونیم حتی هزار تومن پس انداز کنیم.پدر شوهرم ما رو مجبور کرد پیش خودشون زندگی کنیم.و من از وقتی وارد اون خونه شدم به شدت افسرده و مریض شدم .از اینکه چرا همسرم به حرف و عقیده خانوادش خیلی بیشتر از من اهمیت میده و خود راییه.پدر شوهرمم هم همین خود رایی رو داره و مادر شوهرم هیچ حرفی نمیتونه بزنه چون کتک میخوره حتی بهش پول خرید لباس و ..نمیده.راهنماییم کنین شوهرم حرف های منو متوجه نمیشه .هر چی میگم یه آپارتمان کوچیک بخریم از اینجا بریم میگه من تو آپارتمان زندگی نمیکنم،میگم خب اینجا هم مثل آپارتمانه دیگه خواهر شوهر و مادر شوهر و ...همه دوره و برمونن.با عرض پزش حتی موقع سکس آرامش ندارم از بس که هر موقع خواستیم سکس داشته باشیم یکی مزاحم شده.حتی یکبار که میخواستیم رابطه داشته باشیم یه دفعه خوار شوهر کوچکم دفعه بعد اونیکی دفعه بعدش مادر شوهرم اومد و در کل قید رابطه رو زدیم.تو رو خدا کمکم کنید شوهرم منو دوست داره اینو میدونم من هم دوستش دارم اما با این مشکلات زندگی برام واقعا سخته.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
میتونم درک کنم زندگی براتون سخت شده وتحت فشار هستید...این خیلی خوبه که ویژگی مثبت ومنفی همسرتون روباهم میبینید اما باید به این نکته توجه کنید در مورد هردو مسله هم بدخلقی وهم خودرایی بودن همسرتون ناشی از الگوگیری وتربیت نادرست والدین بوده وپسر کاملا بارفتار پدر همانندسازی کرده وازهمسرش مانند مادر خود توقع تبعیت دارد...در مورد شوهر بدخلق توجه کنید درجه صبر وتحمل خودتون روبالا ببرید چون آستانه تحمل همسرتون پایین است اگر شماهم اینگونه باشید خانه محل انفجار می شود. درزمان آرامش او باهاش صحبت کنید البته مواظب باشید لحن صحبت هاتون حالت محاکمه نباشد وگرنه نتیجه ای نمی گیرید. یک گفتگوی دوطرفه داشته باشید اجازه دهید اوهم مشکلات شما رو گوشزد کند شما خوب گوش دهید زمانی که نوبت به شما رسید درمورد رفتارهای گاها خشونت آمیزش صحبت کنید وسعی کنید محبت خودتان رو کم نکنید وبهش بگویید چقدر دوسش دارید چون افراد عصبی به خاطر رفتارهاشون کمتر مورد محبت قرار میگیرند همین موضوع باعث می شود تو یک رابطه معیوب بیفتند کمتر محبت در نتیجه عصبانیت بیشتر شود. ووقتی عشق ومحبت خود رونثار همسرتون کنید خانه تون تبدیل به محل امن برای او می شود بعد برای هرفرصتی استفاده می کند تا کنار شما باشد. به همسرتون پیشنهاد دهید وقتهایی که عصبانی میشود مثلا اتاق رو ترک کند نفس عمیق بکشد.دوش بگیرد .پیاده روی برود. وبه اوبگویید وقتی که عصبانی می شود چقدرشما رو آزار می دهد البته شما هم از غر زدن  وجروبحث خودداری کنید.
مردهایی که هنوز وابسته خانوادشون هستند اگرحرفی  در مورد خانوادشون بزنید به صورت انتقاد شدید برداشت می کنند وتصور می کنند شما قصد برهم زدن رابطه آنها رودارید...در این مورد باید با احتیاط عمل کنید طوری صحبت نکنید که خیال کنند قصد توهین به خانوادشون رو دارید بگویید چون همسرتون رو خیلی دوست دارید می خواهید وقت بیشتری رو باهاشون بگذرونید برنامه های دونفره ترتیب دهید وقت های که شیفت نیستن برنامه سینما بزارید پیشنهاد پیاده روی شبانه بدهید.پارک ویا هرجایی که مورد علایق دونفرتون هست سعی کنید اوقات خوشی رو درکنارهم تجربه کنید تا ولع درکنار شما بودن رو حس کند. حتی درمورد سکس هم برنامه داشته باشید در زمان هایی که میدونید کسی مزاحم خلوتتون نیست . در مورد پس انداز میتونید باهشون صحبت کنی ماهیانه برای شما مبلغی رو در نظر بگیره هرچقدر که در توانشون هست فقط مخصوص خود شما باشد نه برای خرجی خونه از اون پول برای خودتون پس انداز کنید. درمورد پیس انداز زندگی تون ویا خارج شدن از منزل پدری کمی صبور باشید کمی زمان میبرد تا همسرتون هم مثل شما احساس استقلال کند وبخواهد از اون خونه برود فشارهای شما بدتر موجب سردی ودلخوری بینتون می شود.وخودتون سعی کنید برای روزتون برنامه داشته باشید تا کمتر محتاج دیگران باشد برای وقت گذاشتن کلاس بروید ویا هرکاری که خودتون صلاح می دانید...ورزش کنید..با افراد مثبت معاشرت کنید.
موفق باشید عزیزم