مشاوره تحصیلی

289 بازدید 1 تبادل تجربه

من در آستانه26 سالگیم و ترم دوم کارشناسی ارشد جامعه شناسی، رشته ام  رو دوست ندارم، چون باهاش امیدی به آینده ندارم، از طرفی من بین دو تا سه سال از هم کلاسیام بزرگترم و پشت کنکور بودم قبلا احساس خجالت میکنم با اینکه از من بزرگترم هستن اما من حالم بده.
خانواده با انصرافم موافقت نمیکنن میگن جواب فامیلو چی بدیم؟ بیای خونه چیکار کنی؟ خودمم جواب اینا رو نمیدونم اصلا نمیدونم تو چی استعداد دارم، کمکم کنید حالم خوب نیست

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما رو برای صحبتاتون انتخاب کردید لطف بفرمایید برای ارتباط بیشتر اسم من را نسترن بلک شاهی را داخل موضوع یادداشت بکنید.
برای اینکه بدونیدکه در چه رشته ای استعداد و رغبت دارید با مشاوری صحبت بکنید که تست رغبت و استعداد را از شما بگیده و نتیجه آن را به شما اعلام کنند که از این تردید بیرون بیایید
اگر که به رشته ی در حال تحصیل خود غلاقه ندارید می توانید تغییر رشته بدهید بعد از نتجه ی تست که به چه رشته ای علاقه دارید رشته تحصیلی حود را عوض کنید و سرلوحه ی زندگی حود را برمبنای خودتان طراحی کنید هر کسی شخصیت منحصر به فرد خود را دارد و با دیگری متفاوت است اگر بخواهید حودتان را با دیگران مقایسه کنید همیشه حس بدی به حود دارید با توجه به علاقه و استعداد خود تصمیم بگیرید
امیدوارانتخاب حوبی داشته باشید
با تشکر

تجربه شما

سلام ببخشید مشاور تحصیلی واسه کنکور داخل کرمان سراغ ندارین