خانم نوشين مجلسي خواهش ميكنم راهنماييم كنيد من بتيد بنظرتون اگر پدرش خونه نخريد برم اجاره اشكالي نداره ؟ بنظرتون و اينكه منم خواسته هايي دارم مطرح بكنم بنظرتون؟ و اينكه با توجه به توضيحاتي كه دادم براتون اين كيس مناسب هست؟ ممنون ازتون

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

دوست گرامی از آنجا که شناختی از ویژگی های شخصیتی شما و نامزدتان ندارم توصیه میکنم یا در اصفهان یا در تهران حتما به یک فرد متخصص در این زمینه مراجعه فرمایید و کمک حرفه‌ای دریافت کنید.‌ در مشاوره‌ی پیش از ازدواج روان‌شناس معمولاً طی سه یا چهار جلسه‌ مصاحبه‌ی مفصل با هریک از طرفین ویژگی‌های شخصیتی افراد را ارزیابی می‌کند‌، میزان هماهنگی آنها را با توجه به سئوالات هدفمندی که پرسیده می سنجد........ و بعد میزان ریسک ازدواج را تخمین میزند و تصمیم نهایی را به زوجین واگذار می نماید.

در ادامه به ۱۲ موضوع مهمی که در مشاوره‌ی پیش از ازدواج مورد بررسی قرار می‌گیرند، اشاره می‌کنم:

۱- تعهد در زندگی زناشویی‌ چه معنایی برایتان دارد؟

۲- برای زندگی‌تان چه اهداف کوتاه و بلند‌مدتی در نظر گرفته‌اید؟

۳- از همسرتان چه انتظاراتی دارید؟

۴- دوست دارید منزلتان کجا و چگونه باشد؟

۵- آیا می‌خواهید فرزند داشته باشید؟ چه تعدادی؟

۶- مسائل مالی و اقتصادی را چطور مدیریت می‌کنید؟

۷- از همسرتان در ارتباط با والدین‌تان چه خواسته‌هایی دارید؟

۸- کدام نقش‌های جنسیتی را برای خودتان و همسرتان می‌پسندید؟

۹- در مورد رابطه‌ی جنسی‌ دلخواهتان به توافق رسیده‌اید؟

۱۰- برای حل و فصل تعارض‌هایتان چه تدابیری در نظر گرفته‌اید؟

۱۱- آیا اعتقادات مذهبی‌تان نسبتاً هماهنگ است؟

۱۲- موضع‌تان نسبت به روابط خارج زناشویی چیست؟

مشاور پیش از ازدواج به شما کمک می‌کند موضوعات بالا را با صراحت بررسی و چشم‌انداز نسبتاً دقیقی نسبت به خواسته‌هایتان پیدا کنید.