عذاب وجدان بخاطر کتک زدن همسرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1477 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام.شایدبرای خیلی ها خنده دارباشه.امامن عذاب وجدان دارم ازکارهای خودم.دست خودم نیست هرموقع باهمسرم بحثمون میشه نمیتونم باهاش صحبت کنم یاشروع به گریه میکنم یاهم دادوفریادو زدن همسرم....بعدشم پشیمونی خودم.اماشوهرم همیشه صبوری میکنه...حالم ازخودم بهم میخوره من خیلی بدم.چکارکنم؟

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
به هیچ وجه خنده دار نیست من کاملا شرایط شما رو می فهمم قرار نیست کسی رو قضاوت کنیم و به مشکلات هم بخندیم.
ممنون که ناراحتی خودتون رو برای ما نوشتید.
قبل از هر چیز باید بگم مهم ترین نکته اینه که شما خودتون رو برای انجام این کار ها بد می دونید ....
شما ادم بدی نیستید شاید خیلی وقتها نتونستید رفتارهای خودتون رو مدیریت کنید اما این به معنی بد بودن و ادم بدی بودن شما نیست
در مورد این نکته بیشتر فکر کنید بعضی وقتها ما رفتارهایی می کنیم بخاطرش عذاب وجدان می گیریم بعد از اون خودمان را سرزنش می کنیم و در خودمان احساس بد و حالت افسردگی ایجاد می کنیم و این چرخه ادامه پیدا می کنه
مراقب این چرخه باشید
در قدم اول به خودتان بگویید من ویژگیهای مثبت و خوبی هم به عنوان یک انسان دارم
دوم بخاطر این واکنش ها نیابد خودم رو سرزنش کنم
احتمالا این خشم در یک جایی از وجود من هست و یا این نوع واکنش ها رو از بچگی یاد گرفتم
برای شما کتاب بسیار کاربری معرفی می کنم که با خوندن اون قدم به قدم می تونید اول دلایل ریشه ای عصبانیت خودتون رو کشف کنید و بعد از اون راه هایی برای مدیریت اون یاد بگیرید

کتاب مدیریت خشم به زبان ادمیزاد

تجربه شما

سلام منم تازه عروسم متاسفانه همین مشکل برام پیش اومد  ناراحت که میشم  گریه می کنم

یکبار هم منجر به خشونت و رفتار زشت و از همه بدتر مقصر اصلی من بودم

من دختر خیلی با شخصیت هستم و همچین رفتاری از من فاجعه است

یعنی همسرم منو بخشیده اما خودم نمیتونم خودم رو ببخشم

و میزان سبکی که برای خودم ایجاد کردم

احساس می کنم  همسرم هیچ وقت در زندگی اش این رفتار منو فراموش نخواهد کرد

نمیدونم چیکار کنم از ذهنم پاک بشه

تمایلم نسبت به همه چیز اومده پایین

چون احساس می کنم دیگه ایده ال نیستم

چه خوبه که آقای دکتر کتاب معرفی میکنند واقعا باسوادند

خسته نباشید و خداقوت