سلام كمكم كنيد هر چه زودتر من يبار جدا شدم٣٦ سالمه بچه ندارم در دوران بحرانم با كسي از طريق فضاي محازي دوست شدم همو ديدم خوشم اومد و الان اومده خواستگاريم و نشون شدم اينو بگم من همه چيز را صادقانه گفتم بهش الان ميخوام كمكم كنيد بدوش خيلي خسيسه من اصفهانم اونا تهران پدرم گفت خونه بخريد پدر من هم كمك ميكنه الان از دي تا حالا ما نامزديم هر دفعه ي چيزي ميگه زمينشون فروش نرفت و مشكله پدر من گفته تا مردادوضعيت مشخص بشه واي من چشمم اب نميخوره امروز كفتم اصلا نميخوام پدرامون خونه بخرن حًوصله دردسر بعدشو ندارم با اين پدر خسيسش بنظرتون چيكار كنم اون مصممه خونه خريده بشه نصف و نصف پدر من و اون ولي من ميگم بريم اجاره كنيم با اساسيه مبله شده تا بعد خونه بخريم شما بگيد چه كنم اون محالفه نظر منه

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

آیا پدر نامزدتان موافق ازدواج شما بوده‌ اند؟ آیا این اولین تجربه‌ ی ازدواج نامزدتان است؟ اگر خانواده‌ ی ایشان به دلایلی از ازدواج شما رضایت کافی نداشته باشند بعید نیست مخالفتشان را به شکل منفعلانه نشان دهند (یعنی علناً اعلام نکنند که رضایت ندارند اما مثلاً حمایتشان را دریغ کنند یا به قولشان عمل نکنند یا تعهداتشان را به تعویق بیندازند).
به سن، شغل و میزان تحصیلات نامزدتان اشاره ای نکردید.  آیا ایشان در حال حاضر در منزل پدری زندگی می‌کنند؟ یا تجربه‌ی زندگی مستقل از خانواده را دارند؟ (اگر تجربه‌ی زندگی مستقل داشته باشند راحت تر می‌توانند تصمیم بگیرند).
به نظر من اگر به این نتیجه رسیده اید که با نامزدتان هماهنگی کافی دارید و درک واقع بینانه ای از ویژگی های شخصیتی یکدیگر به دست آورده اید به خانه‌ی اجاره‌ای رضایت دهید.
چه فاصله‌ی زمانی بین طلاق تا آشنا شدن با ایشان بوده؟ (زیر یکسال نباشد)، همینطور به مدت زمان آشنایی‌تان اشاره‌ای نکرده اید (با توجه به اینکه شما و نامزدتان در دو شهر مختلف زندگی می کنید، چقدر فرصت داشته‌اید همدیگر را در شرایط واقعی‌تر ملاقات کنید و شناخت کافی به دست آورید؟ در آشنایی های مجازی (به ویژه اوایل ارتباط) افراد ناخواسته یکدیگر را ایده آل می‌کنند و ویژگی های بسیار مثبتی بهم نسبت می دهند و چشم‌شان را بر ویژگی های منفی یکدیگر می‌بندند یا اگر هم متوجه چیزهایی شوند معمولاً آن را انکار می‌کنند و جدی نمی‌گیرند). اگر رابطه‌ی شما بر شناخت واقع بینانه و هماهنگی کافی بنا شده باشد، راحت تر از چنین تعارض هایی سر سالم به در می‌‌برید.