سلام

من این ماه برای بارداری اقدام کردم،اولین روز آخرین پریودیم اول اردیبهشت بود،  از روز بیست وشش دوره ام لکه بینی داشتم، روز سی‌ام هم یک لخته کوچیک، زیر دلم ست چپ تیر میکشید،الان دوروزه لک بینی اصلا ندارم، درد هم یا ندارم.یا خیلی خفیف

دیروز آز بتا دادم ، ۹۷۴، از بتای امروزم۱۱۰۰

چرا بتای من خیلی کم بالا رفت؟

چقدر احتمال بارداری خارج رحمی هست؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز رنج بتای شما نرمال هست وجای نگرانی ندارد شما نباید به فاصله ۲ روز پشت سرهم آزمایش بتای بارداری انجام می دادید بعد از ۴۸ ساعت رنج بتای خون دو برابر میشود میزان افزایش هورمون بتای خون شما طبیعی بوده وجای نگرانی ندارد  ونیازی به انجام دوباره آزمایش بتای خون ندارید  دردهای پریودی در هفته های اول بارداری طبیعی است و مشکلی وجود ندارد  احتمال اینکه بارداری شما خارج رحمی باشد خیلی ضعیفه پس نگران نباشید