تنبلی تخمدان و قطع پریود

سلام,من ۲۶سمه و تنبلی تخمدان دارم,و سه چهار سال هست که دارو مصرف کردم البته نه مداوم,چهار ماه از قرص پروژسترون استفاده کردم که پریود شدم ولی این ماه با گذشته چهارده روز پریرد نشدم,چه کنم?شما قطره ویتاگنوس رو توصیه میکنید?با تشکر

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید تست بیبی چک بدهید ممکن است باردار  باشید اگر باردار نبودید بهتره از داروهای تحریک تخمک گذاری استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید ضمنا بهتر است همسر شما هم آزمایش اسپرم بدهید تا علت ناباروری شما بررسی شود موفق باشید