باسلام خدمت شما

من غربالگری دوره اول رو انجام دادم

سونو nt رو 1 و nb نامعلوم زده

توو آزمایش خون هم ریسک سندروم 1 به 80 شده حالا منتظم وارد 16 هفته بشم تا آمنیو انجام بدم

میخوام بدونم کسی با شرایط من، بچه اش سالم بوده؟

ممنون

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  دوست عزیز نگران نباشید این طور نیست که جنین شما حتما مشکل داشته باشد نتایج غر بالگری به صورت صد در صد وجود بیماری را در جنین نشان نمیدهند بودند کسانی که آمنیوسنتز انجام دادند و جنین آنها سالم بوده است پس استرس نداشته باشید

تجربه شما

من نتیجه آزمایش غربالگریم ۱ به۱۶۴ بود آمنیو انجام دادم جواب مثبت شد .سندروم داون بود و سقط قانونی کردم. ولی همزمان با من کسی بود که ۱به ۲۰۰ بود ولی جنینش سالم شد.

ممنونم از پاسختون