آزمایش غربالگری

با سلام و عرض خسته نباشید ، من خانمی 30-31 ساله هستم پریودی نا منظمی داشتم و ماه قبل از بارداری با آمپول پروژسترون پریود شدم .(25/10/1395)تاریخ اولین روز آخرین پریودی من است ما از این تاریخ تا 1395/11/06 هیچ رابطه جنسی نداشتیم ، در تاریخ 1396/01/27 برای آزمایش غربالگری سه ماهه اول رفتم سن بارداری براساس پریودی 12 هفته و 4 روز بود اما در سونو سن را 11هفته و 5 روز تشخیص دادند در جواب آزمایش ریسک تریزومی 18 (1:816) برآورد شد دکتر برایم آزمایش کواد مارکر نوشت حالا جواب تریزومی 18(1:2645) بود میزان برای این تریزومی (1:9055) در نظر گرفته شده و البته در هر دوآزمایش ریسک ها low risk  نوشته شده اما من خیلی نگرانم لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ مشاور
سلام تفسیر نتیجه آزمایش به عهده پزشک هست واگر پزشکتون low risk اعلام کرده حتما درسته