سلام دوستان

باردارى اول رو تجربه میکنم طبق گفته دکتر هفته ٦ باردارى هستم دیروز که جواب آزمایش رو بررسی کرد.   دکتر گفت که پروتیین در ادرارم هست خیلى نگرانم آزمایش مجدد قرارشد انجام بدم ، ولى فشار خون طبیعى هست و قند خون هم طبیعى ، خیلى استرس گرفتملطفا اگه کسی تجربه اى داره کمک کنه

ممنون

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید در بارداری دفع پروتئین به مقدار کم طبیعی است مهم آن است که فشار خون شما نرمال باشد بهتره مجدد آزمایش ادرار بدهید و فشار خون شما  کنترل باشد