تبنلی تخمدان

46 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من یکسال عروسی کردم پارسال اردیبهشت رفتم سنو همه چی خوب بود،بعدش پریودم نا منظم شد دکتر رفتم خرداد تبلی تخمدان داشتم وخیلی چاق شدم الان هشت ماهی قرص متفورمین میخورم.ماه قبل دکتر بهم قرص اوومید داده خوردم ینی میشه باردارشم با این قرص؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  دوست عزیز بله قرص اوومید باعث تحریک تخمک گذاری میشود وبه این طریق به باردار شدن شما کمک میکند تا ۳ دوره میتوانید از این قرص استفاده کنید نگران نباشید مشکل شما درمان دارویی دارد وحل شدنی است موفق