درد کتف کودک

باسلام

پسر22ماهه م دیروز از رو دوچرخه افتاد شکمش کمی زخم شد

از دیروز وقتی میدوه یا حرکت ناگهانی انجام بده یهو دستشو به کتفش میگیره و گریه میکنه. فک میکنم اطراف گردن و زیر بغل ش درد شدید داره

ممکنه در رفتگی باشه

پاسخ مشاور

کاردرمانگر

سلام دوست عزیز
سوال شما مرتبط با متخصص ارتوپد سایت یا کاردرمانگر جسمی سایت میباشد. ولی در صورت وجود در رفتگی قادر به حرکت مفصل نبوده و چیزی مشابه قفل شدن مفصل دیده می شود. در ضمن ممکن است درد به دلیل کشیدگی بافت و یا ضرب دیدگی باشد. در صورت ادامه دار شدن درد حتما به پزشک ارتوپد مراجعه بفرمایید.